Saturday, 17 May 2014

my biodata


assalamualaikum,

sy sekolah di sekolah rendah kebangsaan st mary
sk agama rakyat kafa integrasi al-falah 
umur 12 tahun 
sy lahir pada 6/7/2002
suke makan keow teow teow tom yam
suke minum jus manga 
sy minat sangat ngan korea 
makanan korea yang sy suke makan adalah kimchi !!





MY PICTURE :)

\

                   
                                                      ME AND MY TEACHER ... <3 <3

My love forever and ever

assalamualaikum ,

rindunyee kat blog lame x tulis kt blog ni .... nk cerite skit ... orang kate sy ni playgirl tp sebernanye x ... sy ni memanglah selalu tukar2 tp hati sy tetap satu .... dia ni masuk idola kecil 2 mase tu sy ngan kakak sy sokong dialah ... huhuhu ....  kitorang harap dia dpt no1 tp sbb suara dayana lebih sedap dari dia so dia dpt no2 .. walaupon ad suara lebih sedap dari dia tp bg sy suara dialah paling sedap paling merdu ... suke sangat dengar suara dia ... jangan salah faham sy bukan tengok muke but sy tengok ati ... ingat x mase dia nangis mase nyanyi lagu untuk mak dia ... comel sangat !! ... tengok raut wajah dia pon dah tahu dia ni peramah , baik hati  .... umur sy dan dia tidaklah jauh mane .. dia tua 5 tahun ... sy 12 thun dia 17 thun ...  dia diberi nama muhammad azzammuddin bin lop hisyam lahir pada 29.6.1997 .....



the beesing




jangan salah faham sy suk dia bukan sbb muke atau populariti ...


ikhlas dari hati ... <3 <3 <3

Wednesday, 25 December 2013


assalammualaikum ...

harini sy nk kongsikan lagu lucy hale dalam cerita a cinderella story once upon a song


comel sangat lucy mcm selena gomez ..
first time tengok ingatkan selena but bila tengok betol2
baru tahu tu bukan selena ..



camp rock !!
\
citer ni dh lame mase ni demi lovato kurus lg 


thank you

assalammualaikum,

hyee .... thx sape yng sudi tengok blog ni .... sy memang suka menulis dan mentaip .... blog ni boring sangat xde ape 2 menarik x pe la .... sorry la kalau semua yng sy tulis ni membosankan .... today i want share my picture .... sape sudi tengok tengokla yeee ... byee




Sunday, 17 November 2013

Watch Out This


This Is Farina Jaharul 
super model

cool girl 
cute girl 

akk ni cantik sangat ... heheheh .....




sekolah agama

assalammualaikum,

hye sy nk bgtau yng sy dpt UPKK terbaik kt sekolah agama ..... sy happy sangat .....
hmmmm... lame dh x stalker aiman rahman ..... heheheh.... xpelah dia tu sombong .... sy nk citer skt psl sy punye ustaz yang sporting .... nama ustaz tu ustaz syauqi dia sekrng dh x jadi ustaz dia jadi pegawai agama islam di kedah .... dia x pernah mrh sy ..... dia selalu senyum kt sy .... walaupun sy kdng2 buat lwk kurang ajar dkt tp dia tetap senyum ..... smpailah hari terakhir dia di sk agama .... sy nangis 3 hari 2 malam ..... kdng2 klau ade ustz baru mesti ingat dia ... T-T .... mase sy g anugerah cemerlang d sk agama .. sy nmpk sorang ustaz yng jadi photographer mase hari tu  same muka mcm dia ... rasa mcm nk nangis jee  ..... sedih !!! .... photographer tu slalu tengok sy ..... sy rase tu adk ustaz syauqi kot .....

Friday, 3 May 2013

hanis zalikha

 assalammualikum,






walaupun tk berfesyen hanis zalikha tetap nampak cantik ........